Ce se intampla daca fostii proprietari ai unui apartament, care a fost vandut in urma unei licitatii de catre un executor judecatoresc, vandalizeaza apartamentul inainte de plecare( iau tot din apartament, calorifere, obiecte sanitare, usi, strica peretii). Noul proprietar se poate intoarce impotriva lor? Multumesc!
Nu puteți face nimic. Nu aveți nicio dovadă că ați preluat apartamentul altfel decât îț găsiți.
Dumneavoastră ați cumpărat pe riscul dumneavoastră un apartament, fără nicio garanție pentru vicii, pentru că așa se transmite prin executare silită.
Foștii proprietari, amărâții de ei, nu vă garantează starea imobilului. Caloriferele, ușile, obiectele sanitare, sunt bunuri mobile, dvs ați cumpărat un imobil.
Multumesc mult pentru raspuns! Executorul mi-a spus ca s-a facut o evaluare apartamentului acum 1 an. As putea sa iau legatura cu evaluatorul si sa probez cu fotografiile facute de el ca apartamentul arata bine inainte sa plece fostii proprietari? Multumesc!
Eu vă redau din experiențe proprii. În concret, nu aveți părghii ca să remediați un astfel de prejudiciu. Veți cheltui nejustificat niște bani, iar efectul nu va fi cel scontat. Prin absurd, chiar dacă ar fi pedepsiți penal, pe dumneavoastră nu vă va încălzi cu nimic.
Vanzare casa
puiustelian57
Vreau sa vand o casa proprietate personala. As vrea sa stiu ce ramane in casa dupa ce plec? Iau mobila, obiectele de uz casnic, covoarele, lustrele, obiectele ... (vezi toată discuția)