avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Ce se intampla daca fostii proprietari ai unui apartament, care a fost vandut in urma unei licitatii de catre un executor judecatoresc, vandalizeaza apartamentul inainte de plecare( iau tot din apartament, calorifere, obiecte sanitare, usi, strica peretii). Noul proprietar se poate intoarce impotriva lor? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:19, 5 Februarie 2016
Multumesc pentru raspunsuri!
Dacă se va dovedi vinovăția foștilor proprietari, aceștia vor putea fi obligați la despăgubiri în baza răspunderii civile delictuale. Este nevoie de îndeplinirea și a altor condiții pentru atragerea răspunderii. Puteți face o plângere pentru a se efectua cercetări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugerea imobilului achizitionat la o licitatie sustinuta de un executor boggy_2012 boggy_2012 Buna ziua Am urmatoarea speta:am achizitionat un apartament la o licitatie publica,sustinuta de un executor judecatoresc.In momentul in care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa puiustelian57 puiustelian57 Vreau sa vand o casa proprietate personala. As vrea sa stiu ce ramane in casa dupa ce plec? Iau mobila, obiectele de uz casnic, covoarele, lustrele, obiectele ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament executat silit pe care foștii proprietari l-au predat cu distrugeri și fără calorifere și chiuvete. cui să mă adresez? ancairo ancairo Buna ziua. In anul 2017 am achizitionat un apartament prin licitatie publica, iar in 04.03.2019, dupa aproape 2 ani de procese cu fostii proprietari am ... (vezi toată discuția)