avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... SCHIMBARE NUME DUPA DIVORT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

SCHIMBARE NUME DUPA DIVORT

Buna seara.
va rog sa-mi spunteti care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a-mi schimba numele in urma divortului, In sentinta de divort(cu 6 ani in urma) am ramas cu numele sotului (sperand la o impacare), acum nu mai este cazul.
Va multumesc pentru raspuns,

Alte discuții în legătură

Schimbare nume dupa sentinta definitiva divort Carmen_A Carmen_A Buna tuturor si multumesc anticipat pentru raspunsurile oferite! Nu stiu daca s-a mai discutat vreodata un subiect pe aceasta tema, am cautat pe forum, dar ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele purtat anterior casatoriei ContSters240676 ContSters240676 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea reveni la numele purtat inaintea casatoriei. Am divortat in Septembrie 2001, in sentinta de ... (vezi toată discuția)
Cum sa recapat numele dupa fostul sot ? anonim anonim am divortat. sentinta de divort hotareste reluarea numelui meu de fata. nu am schimbat buletinul, deci inca am actul cu numele din casatorie. intre timp m-am ... (vezi toată discuția)