avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatiile Administratorilor de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatiile Administratorilor de bloc

Buna ziua, am o mare problema cu vecinul de deasupra, care ma inunda de 2 ani si tavanul din baie sta sa cada, la propriu.
Administratorul de bloc sustine ca el nu are nicio treaba,nu e obligat sa faca ceva. I-am adresat o cerere in scris, de a vorbi cu vecinul de sus, de a aduce pe cineva sa vada de unde poate fi problema, caci vecinul sustine ca nu e de la el. Mai mult ca sigur e de la el.
Nu mai stiu ce sa fac, prin tribunal nu-mi surade.
Ma puteti lumina cu obligatiile si atributiile administratorului si presedintelui de bloc? Au voie acestia sa intre in casa vecinului sa vada care e problema?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 16:26, 5 Februarie 2016
Intr-adevar, administratorul nu administreaza apartamentele si comportamentele proprietarilor, ci numai proprietatea comuna.

Faptul ca vecinul va inunda sistematic este o problema intre dv. si el. Incercati sa va puneti de acord, sa aduceti un instalator si sa-l plateasca acela care are de reparat ceva.
Sau incheiati o polita facultativa de locuinte si dupa un timp aduceti constatatorul si pe urma o sa vedeti ce urmeaza .
Dar informati si asociatia printr o petitie adresata presedintelui unde spuneti ce probleme aveti si apoi faceti pasul urmator cu polita .
Succes .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnundatie de la un vecin reluqqqqq reluqqqqq am si eu o intrebare. va rog, daca ma puteti ajuta si pe mine. Acum cca 3 saptamani am fost inundat la baie de catre vecinul de deasupra. inundatia este de ... (vezi toată discuția)
Probleme inundatii repetate de la vecinul de sus SimonaPascanu SimonaPascanu Buna ziua, Apelez la expertiza Dvs. pentru a incerca sa rezolv o situatie cu care ne confruntam de cca 6 ani de zile, de cand proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Tripla inundatie David987 David987 La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)