Buna ziua, am o mare problema cu vecinul de deasupra, care ma inunda de 2 ani si tavanul din baie sta sa cada, la propriu.
Administratorul de bloc sustine ca el nu are nicio treaba,nu e obligat sa faca ceva. I-am adresat o cerere in scris, de a vorbi cu vecinul de sus, de a aduce pe cineva sa vada de unde poate fi problema, caci vecinul sustine ca nu e de la el. Mai mult ca sigur e de la el.
Nu mai stiu ce sa fac, prin tribunal nu-mi surade.
Ma puteti lumina cu obligatiile si atributiile administratorului si presedintelui de bloc? Au voie acestia sa intre in casa vecinului sa vada care e problema?
Multumesc.
Intr-adevar, administratorul nu administreaza apartamentele si comportamentele proprietarilor, ci numai proprietatea comuna.
Faptul ca vecinul va inunda sistematic este o problema intre dv. si el. Incercati sa va puneti de acord, sa aduceti un instalator si sa-l plateasca acela care are de reparat ceva.
Sau incheiati o polita facultativa de locuinte si dupa un timp aduceti constatatorul si pe urma o sa vedeti ce urmeaza .
Dar informati si asociatia printr o petitie adresata presedintelui unde spuneti ce probleme aveti si apoi faceti pasul urmator cu polita .
Succes .
Tripla inundatie
David987
La finalul lunii iulie a acestui an am fost inundat in bucatarie de vecina de deasupra. Eu stau la etajul 2, ea la etajul 3. Am chemat mesteri care au spart ... (vezi toată discuția)