avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lnundatie de la un vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lnundatie de la un vecin

am si eu o intrebare. va rog, daca ma puteti ajuta si pe mine.

Acum cca 3 saptamani am fost inundat la baie de catre vecinul de deasupra. inundatia este de mari proportii, ajungand la jumatate din tavan, pereti din jurul mastii sunt in continuu umezi, iar varul deja cade.
poate va intrebati ce am facut in acest interval.
am fost la acest vecin si la vecinii de langa el pt ca dadea mereu vina pe acestia.
intr-un final am venit cu un instalator si acesta mi-a spus ca nu se poate sa fie inundatia decat de la vecinul de deasupra.
insa acest vecin nu catadicseste sa se apuce de nici un fel de reparatie.
mereu spune ca va vedea, ca va incerca ceva, dar peretii raman mereu umezi, iar varul cade.
am vorbit si cu presedinta de bloc si am facut o reclamatie, dar nu am primit nici un nr de inregistrare ci doar vorbe ca va veni sa vada, dar acuma nici ea nu are timp pt asta, ca e tare ocupata .
iar peretii continua sa fie umezi si varul sa cada.
imi poate spune cineva ce se poate face in situatia asta?

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:24, 18 Ianuarie 2015
cel mai bine este sa aveti o asigurare pentru locuinta si firma de asigurari isi va rezolva problema financiara.
Problema tehica: comitetul executiv ...
Aveti 3 posibilitati si toate 3 depind in primul rand de bunavointa vecinului:

- sa insistati la el sa-si repare instalatia din baie;
- sa ii propuneti sa aduceti dv. un instalator pe care sa-l plateasca el;
- sa propuneti administratorului sa aduca un instalator la apartamentul respectiv, il plateste asociatia si apoi administratorul ii pune vecinului pe lista de intretinere costul reparatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie Irina92 Irina92 Vecinu de dedesubt a semnalat ca are o pata umida pe tavanul din baie de mai multa vreme (vopseau se coscoveste deja) iar fatada blocului este si ea umezita ... (vezi toată discuția)
Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Inundat de vecin alexander2013 alexander2013 Buna ziua! De un an de zile ma confrunt cu o problema deloc noua pentru multi altii.. Vecinii de deasupra ma inunda la cel putin 2 luni! Prima oara m-au ... (vezi toată discuția)