avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe imobil

Buna seara , sunt administratorul unui SRL cu ACTIVITATE SUSPENDATA de 3 ani cf. normelor legale ,Societatea detine un singur imobil in suprafata de 12 mp . Intrebarea este , pentru acest spatiu se plateste impozit local pentru imobil ,pentru perioada de suspendare a activitatii? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 23:13, 4 Februarie 2016
Buna seara,
Da, impozitul pentru imobilul respectiv se plateste oricum, chiar daca este suspendata firma.
(si dv. daca plecati un an de acasa, intr-o tara exotica de exemplu, tot platiti impozit pe casa, chiar daca ati fost plecat).
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Popu Popu Buna, este corecta formularea: Comodantii dau spre folosinta comodatarului [b]o suprafata de 6 mp utili[/b] in apartamentul situat in localitatea X, strada ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Cum se verifica daca e intabulata o propritate comuna pe cote parti ? spiridus spiridus Buna seara, Daca o proprietate comuna s-a vandut si este intabulata in CF, aici vor fi doar cotele cumparata intabulate sau toata proprietatea ? De exemplu ... (vezi toată discuția)