avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe imobil

Buna seara , sunt administratorul unui SRL cu ACTIVITATE SUSPENDATA de 3 ani cf. normelor legale ,Societatea detine un singur imobil in suprafata de 12 mp . Intrebarea este , pentru acest spatiu se plateste impozit local pentru imobil ,pentru perioada de suspendare a activitatii? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 23:13, 4 Februarie 2016
Buna seara,
Da, impozitul pentru imobilul respectiv se plateste oricum, chiar daca este suspendata firma.
(si dv. daca plecati un an de acasa, intr-o tara exotica de exemplu, tot platiti impozit pe casa, chiar daca ati fost plecat).
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Popu Popu Buna, este corecta formularea: Comodantii dau spre folosinta comodatarului [b]o suprafata de 6 mp utili[/b] in apartamentul situat in localitatea X, strada ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Cum se verifica daca e intabulata o propritate comuna pe cote parti ? spiridus spiridus Buna seara, Daca o proprietate comuna s-a vandut si este intabulata in CF, aici vor fi doar cotele cumparata intabulate sau toata proprietatea ? De exemplu ... (vezi toată discuția)