avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decesul reclamantului in timpul procesului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decesul reclamantului in timpul procesului

Buna ziua. Intrebarea mea ar fi ca intr-un proces unde tatal meu a fost reclamant iar eu fiul lui am fost mandatarul lui, printr o procura semnata la notar public,dupa ce reclamantul a decedat pot continua procesul? Sau trebuie sa cer conform art.243 punctul 1. din Codul de procedura civila, termen, pentru introducerea in judecată a mostenitorilor reclamantului decedat.?
In cazul in care trebuie sa cer termen pentru inroducerea mostenitorilor in cauza ce procedeu trebuie sa urmaresc fiindca am un frate care sa nascut cu sindromul Down si este persoana cu handicap grad I , care nu stie sa semneze
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 12:10, 5 Februarie 2016
Trebuie sa introduceti in cauza mostenitorii. Cel mai probabil instanta va va solicita certificat de mostenitor, iar in ceea ce il priveste pe fratele dumneavoastra, va trebui desemnat un curator care sa ii reprezinte interesele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutela Laura97 Laura97 Buna ziua , Copilul meu cu handicap grav ( sindrom Down ) implineste anul acesta 18 ani , datorita diagnosticului am inteles ca nu are drept de semnatura .. ... (vezi toată discuția)
Tutore & curator euprotopopescu69 euprotopopescu69 Buna ziua, Am niște nelamuriri in ce priveste modalitatea in care mama mea a reușit sa tranzacționeze apartamente, in condițiile in care deține un frate ... (vezi toată discuția)
Actiune suspendata in baza art 155/1 leusan leusan 1) Se introduce o actiune pentru somatie de plata in 2011.Citatia se intoarce cu ,,debitor decedat\"(din 2010).Juristul institutiei creditoare ,cere termen ... (vezi toată discuția)