avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Eliberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Eliberare conditionata

Buna ziua!Am ai eu intrebare..Tatalui meu i s-a aprobat luni 1.02.2016 cererea de admitere elberare conditionata,au trecut cele trei zile despre care se putea face recurs de catre tribunal ,si a ramas la fel ,tribunalul nu a intervenit,a ramas sa fie eliberat imi poate spune cineva in cat timp s-ar putea elibera?
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2016
LMR, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:02, 8 Februarie 2016
in hotararea pronuntata de judecatorie veti gasi raspunsul.
Dacă nu s-a declarat contestație trebuia pus în libertate.
Încercați sa apelați la avocat pentru a vedea exact despre ce este vorba și eventual sa ajungă la dosar și la penitenciar dacă ar fi cazul.
Va multumesc frumos.In general un detinut va fi eliberat de la primul penitenciar care a fost incarcerat prima data?
Liberarea se face de la locul unde se afla la momentul când trebuie pus în libertate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare condtionata admitere maariaa maariaa Buna ziua! Am o intrebare si eu, dupa admiterea cererii de eliberare condtionata de catre judecator, in cat timp iti da drumul din penitenciar?! (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata mondypink mondypink buna,imi poate spune cineva unde pot vedea cand s-a stabilit data de eliberare conditionata pentru un detinut? Multumesc (vezi toată discuția)