avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit apartament pentru Profesie liberala- arbitru ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit apartament pentru Profesie liberala- arbitru fotbal

Buna ziua,sotul are Cui-ul la adresa unde locuim, ap. cu 2 camere.Avem contract de comodat si decontam 1/2 din cheltuielile cu utilitati ale apartam. Cand ne-am dus la taxe si mpozite( pentru calcularea noului impozit), ni s-a pus la dispozitie o declaratie, prin se preciza faptul ca doar proprietarul suporta chelt cu utilitatile pe acel apartament. Ceea ce nu am declarat, intrucat noi le decontam. Pe de alta parte ni s-a spus ca acolo nu desfasuram activitate economica--- munca lui fiind pe terenul de fotbal, deci sa completam acea unica declaratie. Ce este de facut? nu mai decontam chelt cu utilitatile ? luam evaluator( cum ne-au sugerat) ? Multumim

Alte discuții în legătură

Completare itl-001 comod comod Buna seara! Va prezint și eu o situație dacă ma puteți ajuta! Eu și sora mea am preluat firma de contabilitate mamei mele după ce aceasta a ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat claudiaP claudiaP Buna ziua, Pentru un spatiu unde isi desfasoara activitatea un magazin s-a intocmit contract de comodat. Fiind comodat nu am factura, deci nici cheltuiala. ... (vezi toată discuția)