avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dreptul la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dreptul la pensie

Lucrez in domeniul constructii cu contract determinat din martie pana in decembrie.Un an am drept de somaj un an nu.Pot plati din mana asigurarile sociale si sanatate pe cele 3 luni cand nu am somaj?Am pierdut ani la pensie din cauza aceasta.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:37, 5 Februarie 2016
Despre ce perioada este vorba?
Pentru completarea stagiului de cotizare la pensie, puteti incheia contract de asigurare cu casa locala.
La nivelul anului 2016 se plateste 247 de lei pe luna.
La acest moment nu se poate plati retroactiv.
Doar pentru viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare dupa 8 ani lucrati? P-Sophie88 P-Sophie88 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema, daca puteti... Mama mea (acum 61 de ani) a fost casnica, a inceput sa lucreze tarziu, acum are 8 ani lucrati. ... (vezi toată discuția)
Cum pot plati din mana contributiile la pensie, sanatate si somaj? ionut2001 ionut2001 Salut, am un bun amic care are urmatoarea intrebare: \\"Daca nu lucrez si doresc sa imi platesc din mana tot ce trebuie platit, cat as plati lunar si as avea ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - contributii sanatate si vechime in munca cristy1110 cristy1110 am si eu impreuna cu familia un IF in domeniul constructiilor.... vreau sa stiu cum imi pot plati asigurarile sociale din venitul care il ... (vezi toată discuția)