avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parasirea locului accidentului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parasirea locului accidentului

Buna ziua! In urma cu ceva timp am avut un accident de circulatie din care a rezultat vatamarea unei persoane. La dosar aveam vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului. Am reusit sa ma impac cu victima,platindu-i cheltuielile de spitalizare.In acest moment mai am la dosar doar parasirea locului accidentului. As avea sanse sa scap fara cazier , avand in vedere ca imediat dupa accident am transportat victima la spital , aceasta declarand cazatura, iar a doua zi m-am deplasat singur la politie pentru a se intocmi actele? Mentionez ca eu mi-am platit expertiza la masina si nu au fost alte cheltuieli suplimentare.
Cel mai recent răspuns: Antdy , utilizator 16:00, 5 Februarie 2016
Nu. Indiferentce ve-ţi primi, amendă penală sau închisoare cu suspendare vi se va trece în cazierul judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima (2-3 zile de ingrijiri medicale) cu parasirea locului accidentului dany060390 dany060390 Buna ziua. Am comis un accident de circulatie in fata de 14 oct. In urma efectuarii manevrei de mers cu spatele am lovit o vecina pe care nu am sesizat-o,apoi ... (vezi toată discuția)
Actiune de regres asigurator rca impotriva asiguratului relu2 relu2 in anul 2009 am avut un accident rutier cu victima,am plecat de la locul accidentului cu tot cu victima pt. ca aceasta nu a vrut la spital.In urma procesului ... (vezi toată discuția)