Am un teren la tara pe care vreau sa-l vand.Exista doar un act de vanzare-cumparare,de mana,intre tatal meu(decedat)si fiica proprietarului(decedati amandoi,si fiica si proprietarul)).Am mai vazut in acte la tara,o schita cadastrala cu stampila OCOT.Pot sa-l vand?Cum pot sa-l vand,pot doar in baza acestor acte?Nu cunosc daca mostenitorii acelui proprietar decedat au facut succesiunea,habar n-am daca exista sau unde sunt,nu cunosc daca este intabulat,inscris in circuitul civil,nu stiu la capul cui este rolul pe acel teren,la primarie.Locul este la 80 km de Rm.Valcea si eu locuind in oras mi.e dificil sa ajung la acea primarie.
Multumesc pentru eventualul raspuns!
Depinde de cumparator, daca accepta sa-l cumpere tot asa cu acte de mana ......daca nu, trebuie cautati mostenitorii proprietarului de la care a cumparat tatal dvs.( e mai complicat )
Imi dau seama cat de complicat este sa dau eu de acei mostenitori...Cred ca mai sunt 2 sau 3 fete ale acelui batran sau daca nu mai sunt,probabil au copii cu drept de mostenire...Si nu stiu in ce colt de tara,lume,traiesc...Dar in acesti 20 si ceva de ani,nu si-a exprimat nimeni drept de preemtiune sau pretentie...Oricum,va multumesc pentru ideea excelenta,incerc asa!
O zi minunata!
Vanzare teren
Notengodinero
Buna ziua!
Spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez sau daca pot vinde un teren a carui situatie juridica se prezinta astfel:in urma cu vreo 15 ani tatal ... (vezi toată discuția)