avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contrabanda cu tigari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contrabanda cu tigari

In luna noiembrie au venit jandarmii si au intrat in magazin.( acesta se afla intr-o incapere din casa) au verificat actele si unul din ei, a intrat si mai departe in casa, unde mi-au gasit in jur de 180 de pachete de tigari. M-au luat, am dat declaratie, paguba fiind estimata la 1000ron; am platit accizele de 2200ron. Zilele acestea mi-au venit cu un mandat de perchetizie. Nu au gasit nimic tigari, in schimb mi-au confiscat 30 l de "substanta cu miros de alcool". Exact asa au specificat ei in procesul verbal. Era tuica de prune in amestec cu alcool.
Intrebarile mele sunt: am vazut in mandat ca sunt acuzata de infrac 270 al 3 L86/2006 si ca am dosar penal pe rolul judecatoriei.
1. avand in vedere nr de tigari gasite si faptul ca mi-am platit datoria pot fi acuzata si sa mi se intocmeasca dosar penal?
2. E posibil sa mai vina?
3. La ce pedeapsa sa ma astept?
Dati-mi niste sfaturi ce ar trebui sa fac.Este prima mea abatere! Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2016
utilizator86, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator86 , utilizator 23:24, 6 Februarie 2016
Ar trebui sa va luati aparator. De urgenta.
Din ce relatati se pare ca ati fost trimis in judecata si mai aveti un dosar in faza de cercetare penala..
Poate ca nu ati fi fost trimis in judecata daca ati fi avut avocat anterior pana sa fiti trimis in judecata si v-ati fi aparat cum trebuie.

Daca mai aveti inca un dosar acum trebuie scoasa o pedeapsa cat mai redusa in dosarul in care ati fost trimis in judecata ca sa nu ajungeti la o pedeapsa cu executare in al doilea dosar.

Sa inteleg ca am doua? Nu cred; va rog lamuriti-ma. Nu ar fi trebuit sa fiu anuntata?

Judecatorul de drepturi si libertati...., avand in vedere incheierea in camera de consiliu.....pronuntata in dosarul....prin care s-a admis cerera parchetului.... dispune efectuarea perchezitiei domiciliare ..... in vederea descoperirii si strangerii unor probe cu privire la infractiunea prevazuta si ped. de art 270, alin. 3 , L86/2006 modificata.

Pe site nu apare dosarul? Sa inteleg ca inca este in discutie? Este in camera preliminara?Poate se stinge de la sine; nu am avut peste limita de 10.000 de tigari si peste 200l de alcool, ca sa fie infractiune.
As putea vedea dosarul?
Cand ar trebui sa-mi iau un avocat?; dupa ce primesc rechizitoriu; sau cand sunt citata? Va rog ajutati-ma.
si inca o intrebare: se poate da mandat si pentru celelalte locuinte, chiar daca nu locuiesc acolo?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2016
utilizator86, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal contrabanda cu tigari florin_adrian florin_adrian pe 9 iunie anul curent au intrat la mine in casa cu mandat politia economica.au gasit 80 de cartuse de tigari au confiscat niste bani si un caiet cu datorii ... (vezi toată discuția)
Perchezitie domiciliara ilegala? DrAGoS80 DrAGoS80 Buna ziua! Am apelat la acest forum in speranta ca voi gasi un raspuns care o sa-mi fie de ajutor in urmatoarea problema: Acum 2 zile, s-au prezentat 2 ... (vezi toată discuția)
Mandat de perchezitie pentru " suspiciunea de trafic de droguri" marianmadalin322 marianmadalin322 Un mandat de perchezitie se poate prezenta cu \"suspiciunea de\" trafic droguri daca nu exista o proba concreta in acest sens si legea functioneaza pe ... (vezi toată discuția)