avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum solicit ceva in plus?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum solicit ceva in plus?

Am depus cerere /actiune de contestarea deciziei de pensie in instanta, deoarece exista inscrisul in carnetul de munca pentru o perioada, dar arhiva nu a fost gasita in totalitate,
As dori sa solicit si verificarea corectitudinii calcularii pensiei.
Se face dosar conex, sau se administreaza ca o noua proba in dosarul initial?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:09, 7 Februarie 2016
În ce stadiu este litigiul? Aţi trecut de primul termen de judecată?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensionare say say La ce instanta se poate contesta o decizie de pensionare anticipata, mai exact cuantumul acesteia? De ce acte este nevoie precum si daca este nevoie de taxa ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca nevalorificata la pensie danares1 danares1 O persoana a primit decizia de pensionare limita de varsta dar in calcul nu au fost inclusi si anii lucrati in grupa a - 2- a total 14 ani si 1 luna ani ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! 1.dacă am găsit arhivele unei societati comerciale ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! 1.Dacă am găsit arhivele unei societati comerciale desfiintate in 2002, dar acestea nu sunt preluate încă de o firma de arhivare, cum pot ... (vezi toată discuția)