avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Sediu activitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Sediu activitate

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o directie de urmat.
Am o Intreprindere Individuala pt."Repararea aparatelor electronice de uz casnic - 9521" cu sediul la adresa de domiciliu.
Doresc sa inchiriez un spatiu unde sa-mi desfasor activitatea propriu-zisa, deoarece pana acum am efectuat reparatii la sediile beneficiarilor. Cum trebuie inregistrat acest sediu? Este suficient un contract de inchiriere cu proprietarul?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pauldrg , utilizator 14:08, 7 Februarie 2016
Este suficient un contract de inchiriere înregistrat la Administraţia Finanţelor Publice, în cazul proprietarului/locatorului persoană fizică.
Multumesc.
Deci nu sunt necesare aprobari de la pompieri, Directia Sanitara etc... pt.acest spatiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere spatiu comun scara de bloc valizavate valizavate buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate inchide un spatiu comun de pe un etaj cu destinatie de uscator pentru rufe. Spatiul este in afara holului comun ... (vezi toată discuția)
Apartament cu destinație mixtă (2 camere - firmă, o cameră locativă) sandu-alex sandu-alex Bună ziua, Am câștigat recent o finanțare pentru înființarea unei firme și susținerea acesteia pentru 6 luni, printr-un proiect POSDRU din linia ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu social danezul danezul Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma sprijini in urmatoarea speta cu care m-am confruntat. O societate comerciala poate inchiria sediul social al firmei ... (vezi toată discuția)