avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legi si pedepse in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legi si pedepse in Germania

buna ziua,scriu cu speranta ca poate cunoasteti legile din landul berlin.persoana pentru care va scriu este arestata pentru tentativa de a folosi un card fals sau ceva de genul, in germania,berlin ,prejudiciu nu are,este la prima abatere,persoana in cauza a spus ca cardul respectiv la cumparat de la o alta persoana,.i sa facut rechizitoriu dar in care persoana in cauza spune ca scrie ceva de genul crima etc,care este o fapta grava acolo.,si urmeaza a fi judecat la curtea alderman,avocatul persoanei ,a spus ca cel mai probabil va lua cu suspendare.ce credeti?nu stiu nimic despre legile din germania sau landul berlin
Cel mai recent răspuns: Bianca Nagy , utilizator 17:00, 23 Noiembrie 2017
Inculpatul a primit avocat din oficiu sau are avocat desemnat?
Stimata doamna/ domn,

daca oferiti o stare de fapt clara, poate reusesc sa va ofer un sfat. Din ceea ce a-ti scris mai sus imi este imposibil sa inteleg ceva.
Buna ma poate ajuta si pe mine cineva va rog. Prietenul meu este arestat la nuremberg. Am sunat la poliție și nu a vrut sa-mi dea detalii de el, cum pot sa fac sa merg sa-l vad ??
Buna ma poate ajuta si pe mine cineva va rog. Prietenul meu este arestat la nuremberg. Am sunat la poliție și nu a vrut sa-mi dea detalii de el, cum pot sa fac sa merg sa-l vad ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradat in germania, familia nu stie nimic de el! MariucaT MariucaT Buna seara, Fratele meu a fost retinut conform unui mandat european de arestare, a petrecut trei saptamani in arestul politiei in Bucuresti si apoi ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - card, germania Monita99 Monita99 Buna ziua, Momentan sunt in Germania. In data de 28 iulie 2013 a intrat in povesti cu mine o vecina pe facebook, m-a intrebat cum e aici, daca muncesc ... (vezi toată discuția)
Fratele meu este arestat în germania a plecat sa cumpere o mașină ... Alt11 Alt11 Fratele meu este arestat în Germania a plecat sa cumpere o mașină de acolo el este frizer de meserie a luat masina dela un prieten și cu varul lui au ... (vezi toată discuția)