avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim determinat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim determinat

pe data de 26 ian. mia expirat cim determinat .am primit numai o cerere de prelungire pe care am semnat-o dar fara a mai mi se aduce actul aditional al cim determinat sa-l semnez. mai e valabil contractul an continuare fara semnatura mea pe actul aditional de prelungire cu inca 3 luni a cim determinat? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 7 Februarie 2016
1. Orice modificare a unuia dintre elementele c.i.m. in timpul executarii acestuia impune incheierea unui act aditional la contract, intr-un termen de 20 de zile lucratoare de la data aparitiei modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege.

2. Potrivit art.8 alin.1lit.a din HG 500/2011, solicitati in scris angajatorului sa va elibereze o copie de pe actul aditional de prelungire a duratei c.i.m.

Refuzul angajatorului de a elibera copii dupa acest document constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 300 lei la 1.000 lei de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare abuziva cim pe perioada determinata jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va supun atentiei urmatoarea situatie: verisoara mea s-a angajat pe perioada determinata pe un post al carui titular de drept era in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca Deea2407 Deea2407 Buna ziua, ma intereseaza cum as putea sa aflu data la care fostul meu angajator mi-a inregistrat contractul de munca si actele aditionale. Ideea este ca eu ... (vezi toată discuția)
Semnarea actului aditional la c.i.m coroscrinela coroscrinela eu fiind in concediu de risc maternal,ultima zi de contract era 15 09 2014,am fost la firma si am intrebat,mi sa raspuns ca,c.i.m al meu nu a incetat,am luat ... (vezi toată discuția)