avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturile copilului, alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturile copilului, alocatie

Buna seara.Am si eu o nelamurire.Cum trebuie procedat cu alocatia copilului?cine e indreptatit sa depuna actele pentru alocatia copilului,daca parintii sunt necasatoriti iar copilul este recunoscut si poarta numele de familie al tatalui:
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:53, 7 Februarie 2016
Oricare dintre părinți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal copilului care impiedica depunerea dosarelor pt drepturile copilului. Catalina610 Catalina610 Buna ziua! As dori sa stiu ce se poate face in cazul in care tatal copilului nou-nascut (parintii fiind necasatoriti) refuza sa ofere copie dupa carte ... (vezi toată discuția)
Cui trebe sa ma adresez cccp cccp Am o fetitza de 3 ani care imi poarta numele eu nu mai sunt cu mama ei si asi dorii sa stiu cui trebe sa ma adresez pentru schimbarea numelui Cu mama ei nu am ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume minori Marian100 Marian100 Buna ziua. Cum trebuie sa procedez pentru schimbarea numelui de familiei al copilului meu minor, care la momentul nasterii nu a fost recunoscut de tatal ... (vezi toată discuția)