avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea contractului individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea contractului individual de munca

Buna ziua! in luna decembrie am semnat un contract cu o agentie de call center pt o perioada determinate de 12 luni. am facut perioada de training in luna decembrie, am inceput efectiv munca la sf lunii decembrie, 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. eu mai am un job, am specificat asta de la bun inceput. acum,pur si simplu nu mai pot fizic sa merg cu 2 locuri de munca...am depus azi o cerere de incetare a contractului de munca cu acordul partilor. mi se zice ca nu se poate,mi se solicita 20 de zile preaviz, imi spun ca nu se poate pt ca nu se poate....iar eu la randul meu le-am zis ca nu mai pot sa lucrez. ei imi zic ca nu se poate cu acordul partilor, ca dupa 3 zile imi desfac contractual indisciplinar,ma cheama in comisie...au zis ca nu se poate sa-mi dea azi o copie a cererii mele cu nr de inregistrare, tot ce am putut sa fac a fost o poza cu telefonul a cererii cu data de azi si semnatura mea, din partea lor nu apare nimic in afara de antetul firmei. am lasat-o sefului ierarhic si mi-au zis ca voi fi contactat dar mi-au dat de inteles ca nu se poate incetarea contractului de munca conf. art. 55,lit B.eu pe data de 10 ar trebui sa incasez salariul cuvenit pe luna ianuarie,bonurile de masa si probabil in luna martie deasemeni, sa mi se vireze in cont banii cuveniti perioadei 01.02.2016-08.02.2016, in aceasta perioada am muncit. inclusive bonurile de masa si eventual sa mi se calculeze dreptul de concediu cuvenit in aceasta perioada si sa fiu compensate financiar pt zilele cuvenite. As putea sa ma astept la neplaceri din parte lor sau sa sufar diverse consecinte financiare?
Multumesc anicipat pt raspunsuri si sfaturi!

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz razvan000 razvan000 Buna ziua, Muncesc in call-center si in ultima luna ca angajat daca vrei sa pleci nu primesti bonurile de masa daca iti dai demisia. Daca mai stau angajat ... (vezi toată discuția)
Ore de munca-recuperate ? HYP HYP Buna ziua, Firma(un call center/back office) la care lucrez solicita disponibilitatea angajatilor pt sapt viitoare pentru stabilirea orarului de ... (vezi toată discuția)
Trimitere in concediu fara plata (cfp), fara niciun document sau venit rise rise Buna ziua, Lucrez la un call center din decembrie 2010, pe un proiect pe limba franceza, cu contract pe perioada nedeterminata. La inceput, toate bune si ... (vezi toată discuția)