avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Loc de munca in tarile Schengen
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Loc de munca in tarile Schengen

ca rezident in romania non europe pot sa lucrez in tarile din schengen ?
si cum as putea sa lucrez acolo? '' vreau sa merg impreuna cu sotia mea
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:03, 8 Februarie 2016
Avand permis de sedere in Romania si daca sotia ar munci cu forme legale ati puteti sta cu ea si, daca va gasiti, sigur ca puteti lucra si dvs. dar in UE, nu in tot spatiul Schengen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetateni non-eu RRosca RRosca Buna ziua, un cetatean non-EU, [b]casatorit[/b] cu un cetatean roman, dar fara carte de rezident (doar cu permis de sedere temporara valid, eliberat pt. ... (vezi toată discuția)
Regimul vizelor iacob_raluca82 iacob_raluca82 cetatean pakistanez casatorit cu romanca are nevoie de viza pt a calatori impreuna cu sotia in Suedia ? (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta valida pentru intrarea in spania? mirceadobre78 mirceadobre78 Buna ziua, Am o intrebare putin mai complicata. Eu sunt roman dar casatorit cu o fata din Peru. Sotia are Carte de Rezidenta pentru Membrii de Familie ... (vezi toată discuția)