avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract prestari servicii

este obligatorie semnarea ambelor exemplare din contract pe toate paginile,in prezenta ambelor parti?ce lege prevede acest lucru?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:32, 8 Februarie 2016
Depinde de actul semnat si depinde de conventia partilor, in mod normal semnarea actului pe toate paginile sale vine ca un instrumentum probationis complet.
contract pentru furnizarea de servicii ......denumire firma(internet si televiziune prin cablu)
Da, este corect, in acest caz contractul se numeste de adeziune, caz in care fie acceptati si semnati, fie nu acceptati si plecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme companie cablu, interent, telefonie senchea_madalina senchea_madalina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum 2 ani, cand ne-am mutat in apartamentul nostru am solicitat instalarea cablului si a internetului de la o ... (vezi toată discuția)
Fisa post marsta marsta Buna ziua! Am intalnit azi un caz deosebit : o fisa post a unui muncitor necalificat, angajat in martie 2015, semnata de catre angajat , semnatura in ... (vezi toată discuția)
Mandat gratuit distributie enel IoanaFeodorov IoanaFeodorov Sint pe cale sa depun la ENEL o cerere de spor de putere pentru firma mea. Mi se impune semnarea unui mandat gratuit catre ENEL cu clauze care permit ENEL sa ... (vezi toată discuția)