avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mandat gratuit distributie ENEL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mandat gratuit distributie ENEL

Sint pe cale sa depun la ENEL o cerere de spor de putere pentru firma mea. Mi se impune semnarea unui mandat gratuit catre ENEL cu clauze care permit ENEL sa semneze contract de furnizare in numele meu, sa accepte tot felul de conditii - in numele meu, sa imi atribuie obligatii fara sa ma mai intrebe. Este legal? Am vreo cale de a refuza semnarea acestui mandat? Mi-au comunicat ca nu-mi primesc cererea fara aceasta anexa numita F31/P-01-01/Rev 3 (se poate descarca de pe internet).
Multumesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:41, 18 Februarie 2016
Dvs. sunteti consumator captiv, iar contractul pe care il semnati se numeste de adeziune, cu alte cuvinte nu il puteti negocia, insa daca vreti semnati, daca nu, nu. Daca doriti, luati legatura cu distribuitorul si incercat sa contractati direct cu el (asa cum fac marile fabrici, intreprinderi, mari consumatori de energie electrica din economia romaneasca), eventual solicitati si un post trafo separat, puneti un stalp, etc, orice se poate face, este adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri enel nitsoc nitsoc Buna ziua In anul 2012 am depus cerere de racordare la Enel pentru noul nostru sediu construit prin forte proprii. Prin avizul de racordare ni s-a impus ... (vezi toată discuția)
Stalp de energie electrica, furt eok11 eok11 Pentru a avea curent, Enel ne-a obligat in 2012 ca pe cheltuiala noastra sa tragem o teava de curent pe sub sosea, caci stalpul era vizavi. Am facut, am platit ... (vezi toată discuția)
Consum exagerat de mare la electricitate giuica_cosmina giuica_cosmina Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Contoare inversate intre apartamente de anul trecut din Iunie 2019, s-a rezolvat problema abia acum (dupa nenumarate ... (vezi toată discuția)