avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Executare silita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Executare silita

Buna Seara,

Astazi am primit Dosarul de executare din cauza neplatii rovinietei din 2012 luna 5. S-au castigat procesele cu aceasta institutie pe baza lipsei de semnatura olografa cf deciziei nr 6 (dosar nr. 14/2014) din 16 februarie 2015 a Inaltei Curti de Casaţie şi Justiţie?
Precizez ca am primit in plic si o copie a PV ( nu are semnatura olografa ) pe care executorul a scris si semnat ,,Cf cu originalul,,.Cu domiciliul apartin de jud Prahova.
Ce ar trebui sa fac ? Ce sanse am sa castig daca deschid proces?


Multumesc
Sergiu
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 13:43, 9 Februarie 2016
Faceti contestatie la executare. Daca nu ati primit in anul 2012 procesul verbal, faceti in paralel si plangere contraventionala. Atentie la termen, 15 zile de la comunicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta - plangere, prescriptie, semnatura guest3333 guest3333 Daca un autoturism cu nr. de Bucuresti se afla in localitatea Mogosoaia, se poate aplica amenda pentru neplata rovinietei? Evenimentul avand loc in 02.08.2015 ... (vezi toată discuția)
Ajutor depunere dosar rovinieta CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, vreau sa depun un dosar de contestare amenda contraventionala pentru lipsa rovinietei. Motivul e ca masina nu mai era pe numele meu. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru amenda rovinieta din 2012 siner siner Buna ziua, vineri in data de 03.iulie.2015 am gasit in cutia de scrisori o somatie de plata pentru 2 amenzi de rovinieta in 2 zile consecutive (nu merg fara ... (vezi toată discuția)