avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM perioada determinata

buna ziua.
sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata incepand cu data de 01 martie2015 pana anul acesta la 01 martie.La data de 1 februarie, sunt insarcinata (am 6 saptamani de sarcina) si vreau sa stiu daca in aceasta situatie, angajatorul meu este obligat sa-mi prelungeasca sau reinnoiasca contractul de munca. mentionez ca acum sunt in concediu medical 14 zile si am anuntat angajatorului situatia mea. va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2016
laurariz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 9 Februarie 2016
Angajatorul nu are nicio obligatie legala de a va prelungi durata c.i.m. sau sa va modifice durata in nedeterminata.


In acest caz, c.i.m. va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat, conform art.56 alin.1 lit.i C.mun., indiferent daca l-ati anuntat sau nu ca sunteti insarcinata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca determinat iuliana2233 iuliana2233 Buna ziua, ma intereseaza daca angajatorul este oblligat sa imi prelungeasca contractul de munca determinat, in cazul in care eu anunt ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca cristtina_r cristtina_r Buna ziua, m-am angajat printr-un interviu intr-o multinationala in baza unui contract de munca pe perioada determinata de 3 luni urmand a se prelungi pe 6 ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata si sarcina alina84mrc alina84mrc Buna ziua, Am ramas insarcinata in prima luna de angajare. Am contract de munca pe o perioada de 3 luni. Daca depun o adeverinta ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)