Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul inceperii unei succesiuni, dupa decesul ambilor parinti, cand unul dintre frati este decedat, dar are 2 copii din casatorii diferite, cu care nu s-a pastrat legatura. Ce se poate face in cazul in care nu se gasesc cei doi copii? Care sunt etapele? Va multumesc mult.
Trebuie sa va adresati notarului public si sa-i spuneti care sunt posibili mostenitori de care dvs. aveti cunostinta.Notarul va cita mostenitorii de care aveti cunostinta,apoi,va v-a spune pasii de urmat.
La notarul public unde am fost, mi s-a spus ca este datoria mea de a cauta copiii si de a ii aduce la notar, iar in cazul in care nu ii gasesc, nu se poate incepe succesiunea. Problema este ca eu nu stiu cum i-as putea gasi (am doar numele,prenumele si CNP, iar adresa actuala nu o cunosc). La fel stiam si eu, ca se trimit citatii, dar la notar mi s-a spus ca nu se mai practica acesta metoda. Va rog sa imi spuneti unde pot gasi in lege aceasta procedura de citare a mostenitorilor. Multumesc mult.