avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediului de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediului de odihna

Buna ziua,
sunt angajat la o societate de 4 ani intr-o functie de conducere si intentionez sa incetez raportul de munca.Am neefectuate un numar de 55 zile de concediu aferente perioadei de la angajare si pana in prezent.Intrebarea mea este daca la incetarea contractului de munca pot solicita plata zilelor de concediu neefectuat?Mentionez ca doresc sa depun demisia fara preaviz.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 9 Februarie 2016
La incetarea c.i.m. zilele de concediu de odihna neefectuate se compenseaza in bani , potrivit art.146 alin.3 C.mun.

In acest caz, aveti dreptul sa solicitati asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti care e durata legala a preavizului? Caz concret : sotia mea a gasit un nou loc de munca si doreste sa faca cerere de preaviz ... (vezi toată discuția)
Despre incheierea contractului de munca arpademeric arpademeric buna ziua lucrez la o firma de mobila de 8 ani din motive familiale si economice :Pdoresc sa plec de la firma cum procedez am nevoie de preaviz?lucrez la ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca cu art 55 lit b adrian1966 adrian1966 In data de 22.02.2017 mi-am depus cererea de incetarea a contractului de munca , incepand cu data de 24.02.2017 . Nu am primit nici un raspuns . ce ma ... (vezi toată discuția)