avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit DECLARATIA 100 RETROACTIV
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

DECLARATIA 100 RETROACTIV

Buna ziua,

Problema mea este urmatoarea : doresc sa radiez societatea si fiscul din orasul meu imi cere niste declaratii retroacticv din 2011 pana in prezent ( desi societatea a fost suspendata iar eu depuneam doar anual declaratie pe proprie raspundere de inactivitate) . In momentul de fata care model de declaratie trebuie sa-l depun , pe cel vechi din 2011 sau actualizat ?

Alte discuții în legătură

Societate fara activitate MihaelaChirita MihaelaChirita Buna ziua! Societate infiintata in 2007. Pana in prezent nu a avut si nu are activitate. Pentru incepere si desfasurare activitate se vrea a se depune dosar ... (vezi toată discuția)
Declaratia de inactivitate a firmei ContSters200730 ContSters200730 Buna seara, am fost contactata astazi de cineva de la FISC de pe raza orasului meu, pt a fi anuntata ca maine la prima ora sa merg sa depun declaratia de ... (vezi toată discuția)
Eroare depunere declaratie inactivitate cernatmariana cernatmariana Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Ce ar trebui sa fac pentru anularea depunerii eronate a declaratiei de inactivitate ( s1046) pentru o ... (vezi toată discuția)