Buna ziua. Cum pot sa intru in posesia unor informatii in legatura cu un contract de cumparare vanzare. As dorii sa stiu cum pot sa aflu daca persoana respectiva detine un contract de cumparare vanzare pe un teren. Deoarece acum 25-30 ani tata a murit suntem 3 frati am fost dati in grija unui centru de plasament deoarece tata a avut o fica ingiata inainte sa ne nastem noi 3 frati . atunci cand tata a decedat eu aveam 3 ani . iar fratii meii 2/4 ani. Si sora noastra fiind de origine maghiara a aruncato pe drumuri cu tot cu noi 3 frati si ea a ramas acolo cu un iubit de.al ei. Acum recent in anul 2015 am fost la spra noastra vitrega sai cer explicatii. Iar ea mia raspuns ca nu avem cei face ca ea are facut contract de c mparare vanzare terwn. Si nu vrea sa nil arate. Si ca nu ate rost sa o dam in judecata. Ce pot sa fac in asemenea situatie. Stima. Va rog daca se poate sami dati un raspuns . pe email la emilcovaci 77@yahoo.com. multumrsc anticipat
Raspunsurile se primesc doar aici, pe forum. Inainte de orice demers privind dreptul de proprietate al surorii, dvs trebuie sa fiti sigur ca aveti , posibila calitate de mostenitor al tatalui. Inteleg ca nu ati tinut legatura , nu stiti nici macar daca a murit acum 25 sau acum 30 de ani. Pt. orice demers a trebuie certificatul de deces al tatalui.
Ar fi o solutie, sa aflati cine detine acel teren. Puteti face cerere unui notar pt.un extras de informare carte funciara, daca aveti datele acelui teren, insa doar daca ii puteti dovedi calitatea de mostenitor, dvs si ceilalti frati. Tot notarul va indruma mai departe.
Dezbatere mostenire
scn88
buna ziua
am si eu urmatoarea speta, poate ma ajuta cineva:D
dupa decesul parintilor au ramas mai multe bucati de teren pe care le folosesc doar doi frati ... (vezi toată discuția)