avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare fara procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare fara procura

In anul 2013 luna mai am facut o Promisiune de vanzare pentru un teren la o societate ,societatea nu a vrut direct Vanzare -Cumparare spunand ca aceasta este procedura pentru a se asigura ca terenul nu este arendat sau gajat si m-au dus la notarul lor..M-a dat jumate din bani spunand ca intr-o luna voi fi contactat pentru a face contractul de Vanzare -Cumparare,dupa o luna de zile a disparut complet.Am cautat sa contactez pe cineva de la societate cu nr de tel si sediul intr-un apartament care era gol,ulterior peste un an de zile am cerut de la cadastru extras de carte funciara,am descoperit ca aparea societatea proprietara printr-un contract semnat in luna iunie 2013, de juristul societattii ambele semnaturi si la cumparator si la vanzator.Am facut plangere la parchet politie nimic au spus ca contractul este bun.Pamantul este parloaga,
In anul 2013 am platit impozit,dar societatea nu a mai dus actul de vanzare cumparare la primarie si eu am ramas incarcat cu suprafata la rol.In anul 2014-2015 am primit instiintare de plata,si am platit impozitul la primarie.Acum in anul 2016 am platit impozitul sa prind macar reducere 10%.
pe cine trebuie sa sesizez,imi mai pot recupera banii pe care i-am platit impozit la primarie ,daca societatea este de buna credinta de ce nu isi duce si contractul la primarie sa isi faca rol,am cerut o copie dupa contractul de vanzare cumparare de la cadastru si mi-au spus ca o au in calculator si nu mi-o pot da .Am cerut de la notar scris cu AR nu mi-a raspuns notarul,am fost personal la notar si mi-a spus ca el nu raspunde la scrisori de dragoste,si sa ies afara ca aici e institutie publica si ca suna la jandarmi .Nici nu stiu ce sa mai fac am inteles ca trebuie sesizate finantele ce ma sfatuiti contractul se mai poate strica,a lasat si pamantul parloaga
AR FI FRUMOS SA MAI PRIMESC SI AMENDA PENTRU HECTARELE NELUCRATE ,AM INTELES CA SA DAT O LEGE IN ACEST SENS
IN 2016 AM INSTIINTARE DE PLATA TOT DE LA PRIMARIE SEMNATA STAMPILATA
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2016
ContSters361516, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 19:10, 10 Februarie 2016
Ce dovezi de plata sunt? mai exista societatea?
societatea exista,dovezi de plata ,promisiune de vanzare ,si impozitele pe care le platesc la primarie din anul 2013 si pana in prezent inclusiv 2016,
cat am sa mai platesc impozitul la primarie,el tine ascuns Contractul de Vanzare -Cumparare semnat de juristul societatii si la cumparator si la vanzator,facut din iunie 2013
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2016
ContSters361516, utilizator
Ati incercat sa notificati societatea in scris? Daca ati facut deja demersul acesta si nu ati primit un raspuns, poate ar fi timpul sa va ganditi la un reprezentant pentru actiune in instanta. Din moment ce au recurs la falsificarea inscrisurilor imi e greu sa cred ca se vor lasa prea usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare nedeclarat la primarie ContSters361516 ContSters361516 In anul 2013 luna mai am facut o Promisiune de vanzare pentru un teren la o societate ,societatea nu a vrut direct Vanzare -Cumparare spunand ca aceasta este ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare in lipsa proprietarului, pe baza de promisiune bilaterala ContSters361516 ContSters361516 Contractul de vanzare -cumparare poate fi valid cand nu este intocmit in prezenta proprietarului,numai pe baza unei promisiuni bilaterale de vanzare ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare nedeclarat la primarie ContSters361516 ContSters361516 Am facut o promisiune de vanzare-cumparae in anul 2013 luna mai pe un teren agricol unei societati,aceasta si-a facut pe ascuns contract de vanzare ... (vezi toată discuția)