Am facut o promisiune de vanzare-cumparae in anul 2013 luna mai pe un teren agricol unei societati,aceasta si-a facut pe ascuns contract de vanzare cumparare.iar de atunci in fiecare an imi vine de la primarie somatie sa platesc impozit pe pamant,am ramas cu el incarcat la rol.
Am facut scris la notar nu vrea sa raspunda,la cadastru nu vrea sa imi dea contractul de vanzare sa ma scad de la rol.
am intrebat la primarie cat am sa mai platesc impozit pe pamant si mi-a spus pana vine noul proprietar cu actul nu poate sa ma scada de la rol,nu mai vreau sa platesc,daca la cadastru e alt proprietar sa se duca sa plateasca impozitul pe pamant.
INTREBARE: EXISTA VREO LEGE IN ACEST SENS CARE SA IL OBLIGE PE NOUL PROPRIETAR SA ISI PLATEASCA IMPOZITUL,TINE CONTRACTUL DE VANZARE CUMPARARE ASCUNS.
SA II ANULEZE CONTRACTUL DACA NU VREA SA ISI PLATEASCA IMPOZIT LA PRIMARIE
A PUS O CLAUZA IN PROMISIUNEA DE VANZARE-CUMPARARE CA EU SA II DAU DUBLUL SUMEI IN CAZ CA FAC ANULAREA PROMISIUNII,SA MA LASE IN PACE SI SA SE DUCA SA ISI PLATEASCA IMPOZITUL ATATA VREAU A ZIS CA PUNE EXECUTORUL PE MINE SI IMI VINDE CASA DACA NU II DAU BANII DUBLU
NU. La toate intrebarile. Iar d-voastra nu ati facut doar o promisiune ci si o procura prin care imputerniceati pe cineva sa vanda pentru d-voastra terenul Asa ca nu s-a facut contractul in ascuns ci, mai degraba nu v-ati uitat sa vedeti ce semnati.
Ce este de facut? Mergeti la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara si faceti o cerere pentru un extras de carte funciara si o cerere pentru copia cartii funciare cu toate inregistrarile. Apoi depuneti cele doua inscrisuri la Primarie impreuna cu o cerere scrisa prin care solicitati sa va radieze din rolul fiscal acel teren. Daca primaria refuza ii puteti da in judecata pe ei mai apoi.
Probleme cadastru
cfinica
Buna Ziua,
Am mostenit o proprietate compusa din casa si teren de 450 mp.
Terenul pe care este construita casa a fost cumparat in 1944,si este la numarul ... (vezi toată discuția)