avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua
Sunt intr o situatie destul de delicata...am o societate infiintata in 2007.Am o linie de credit de la banca in valoare de aprox 50 000 lei.Anul trecut au hotarat sa o treaca pe rate insa rata lunara este aprox 2700 lei si nu am posibilitatea sa o platesc.Vreau si sa mentionez ca atat eu cat si sotul meu am semnat ceva contract de fidejusiune insa nu avem bunuri proprii; eu lucrez la o firma si am salar insa el nu are nici un venit, iar ca si garantie la credit e pus apartamentul in care am locuit si care e sediul firmei, dar care este pe numele altcuiva.Sotul meu mai are un credit la care este pus ca si garantie, acelasi apartament.Vreau sa mentionaz si ca in momentul de fata suntem in divort.Avand in vedere ca nu am mai platit ratele cei de la banca au spus ca vor da dosarul firmei, unui executor si ca acesta va putea cupla cele 2 credite, al societatii si al sotului meu, si sa scoata apartamentul la licitatie pentru a si putea recupera banii, si pe langa toate acestea imi vor pune si proprire pe salar.Se poate asa ceva?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 10 Februarie 2016
pai daca apartamentul este pus garantie...sigur ca poate sa scoata apartamentul la licitatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt oricare din cele doua credite neplatite se poate scoate la licitatie apartamentul si da, va poate pune si poprire pe salariu, cititi ce ati semnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere fidejusori dupa faliment radustefan2010 radustefan2010 Buna ziua, Situatia noastra (eu si sotul) este urmatoarea: asociati intr-un SRL, sotul fiind si administrator. In 2008 am contractat, pe firma, un credit ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre executare silita siva2014 siva2014 Buna ziua, In 2009, tatal meu a luat un credit in valoare de 30 000 EUR de la o banca. A girat cu apartamentul, proprietate comuna cu mama mea (erau ... (vezi toată discuția)
Linie credit neplatita mayday147 mayday147 In urma unei afaceri \"deosebite\", am ramas la banca cu o linie de credit (pe firma) de 15000EUR neplatita. Contractul a fost semnat de catre mine (asociat ... (vezi toată discuția)