Buna ziua
Sunt intr o situatie destul de delicata...am o societate infiintata in 2007.Am o linie de credit de la banca in valoare de aprox 50 000 lei.Anul trecut au hotarat sa o treaca pe rate insa rata lunara este aprox 2700 lei si nu am posibilitatea sa o platesc.Vreau si sa mentionez ca atat eu cat si sotul meu am semnat ceva contract de fidejusiune insa nu avem bunuri proprii; eu lucrez la o firma si am salar insa el nu are nici un venit, iar ca si garantie la credit e pus apartamentul in care am locuit si care e sediul firmei, dar care este pe numele altcuiva.Sotul meu mai are un credit la care este pus ca si garantie, acelasi apartament.Vreau sa mentionaz si ca in momentul de fata suntem in divort.Avand in vedere ca nu am mai platit ratele cei de la banca au spus ca vor da dosarul firmei, unui executor si ca acesta va putea cupla cele 2 credite, al societatii si al sotului meu, si sa scoata apartamentul la licitatie pentru a si putea recupera banii, si pe langa toate acestea imi vor pune si proprire pe salar.Se poate asa ceva?
Va multumesc