avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... construirea unei camere
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

construirea unei camere

vreau sa maresc casa de la tara cu o camera. De ce acte/aprobari am nevoie ? stiti cumva cam cat ar costa treaba asta?
Cel mai recent răspuns: satrico , utilizator 19:05, 12 Februarie 2016
Va trebuie autorizatie de extindere . Solititati primariei certificatul de urbanism , acolo vi se spune cum trebuie sa face-ti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere casa: ce documente sunt necesare si care ar fi costurile? lorelai_w lorelai_w Buna seara, vreau sa fac o extindere la casa, sa construiesc o camera, o baie si o bucatarie, cu o suprafata de cca. 30 mp., lipita de casa. Ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Constructie johan5819 johan5819 Buna seara.Am o casa taraneasca mostenit de la parinti ,as dorii sa-l mut din locul unde este acum si intrebarea mea este daca am nevoie de toate actele si ... (vezi toată discuția)
Vreau sa extind locuinta parintilor...cum fac? anutza_maria anutza_maria Buna ziua, As dori sa stiu ce acte mi-ar trebui ca sa extind locuinta parintilor, vreau sa mai construim inca 3 camere. Mentionez ca stam la curte si avem o ... (vezi toată discuția)