Ilie1111 a scris:
Cum doamnă înșelăciune că v-au dat creditul? Adică v-au forțat să îl luați? Nu cumva ați solicitat acel credit? L-au cheltuit ei, acel credit?
Sincer, am o limită destul de ridicată de înțelegere și empatizez deobicei cu astfel de probleme. Cei mai mulți dintre noi suntem debitori la bănci, deci cam în aceeași situație.
Dar e prima dată când aud că banca a făzut un abuz când a dat creditul. Așa ceva mi se pare incredibil. Nu mă miră deloc decizia Instanței și poate nu ar trebui să vă mire nici pe dumneavoastră.
Dacă nu aveați nevoie de credit, de ce l-ați luat? V-au silit? În ce au constat manoperele dolozive?
Nu cred că aveți vreo șansă de reușită cu astfel de afirmații, indiferent de Instanța căreia vă veți adresa.
M-au intrebat daca avem copii, la care am raspuns: da avem un copil. Ni s-a spus: nu aveti nici-un copli.si au facut documentatia cum au vrut ei. Nu am stiut faptul ca rata lunara se calculeaza in functie de cosul de subzistenta al fiecarui membru al familiei, iar banca a profitat din plin de nestiinta noastra. Numai in 3-4 luni a crescut rata lunara cu aproximativ 4 mil vechi. A fost un credit neperformant inca din faza de analiza a dosarului si ne-au fost ascunse multe lucruri pe care noi nu le stiam.
Se pare ca daca indraznesti sa-ti spui problemele, deranjezi.
Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi in cativa ani cu acesta banca. Luptam pe toate caile, asa ca e firesc sa ne intereseze toate optiunile.
Imi cer scuze daca am deranjat. Multumesc pt intelegere.