avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda penala - redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda penala - redobandire permis

Vreau sa stiu daca am platit o amenda penala in 11 august si exact maine 11 februarie se fac 6 luni de la achitarea amenzii penale, pot sa dau sala pentru examen? Dosarul l-am facut deja pentru redobandire.

Trebuia sa treaca 6 luni + 1 zi sau exact 6 luni? Va rog sa-mi raspundeti, multumesc! :justcuz:
Cel mai recent răspuns: 2l0w4this , utilizator 22:05, 11 Februarie 2016
Superb! Multumesc mult! :hugall: :hugall:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de reabilitare judecatoreasca crystus7 crystus7 buna ziua, as avea si eu o intrebare:- in martie 2009 am fost condamnat cu suspendare cu o pedeapsa de 2 ani si 6 luni cu termen de incercare de 2 ani cand as ... (vezi toată discuția)
alcoolemie la volan-decizie pronuntata de instanta de apel- interpretare tirist tirist Ora estimata: 10:00 Complet: CAJ3 Tip solutie: fără casare Solutia pe scurt: Admite apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot reabilita in cazul unei pedepse cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei? Eduard87 Eduard87 Buna ziua am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt calificat la data de 30 05 2012 cand pot face reabilitarea pentru stergerea cazierului multumesc (vezi toată discuția)