avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... incalzire!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

incalzire!!!

buna ziua,detin un apartament la parter,are 51 m2 suprafata,sunt debransata din sept,dar platesc incalzire ca si vecina de deasupra mea care este bransata inca...mentionez ca am o coloana principala care trece printr-o camera si e calda mereu si tevi prin cealalta camera si bucatarie care nu sunt niciodata calde..dar niciodata ....vecinii de pe aceeasi coloana de la et 2 si 3 au taiat tevile,cum naiba se mai face turul si returul,si de ce tot platesc eu incalzirea pe toata suprafat daca tevile sunt reci mereu...?
unde este smecheria,cui sa ma adresez,presedinta de asociatie ma lasa mereu in soare..?









Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:53, 10 Februarie 2016
Este posibil ca "asociatia" sa nu fi facut modificarile apartamentelor bransate la sistemul centralizat de incalzire. Mergeti la as. prop. cu o notificare scrisa in doua exemplare, pe ex. dvs. luati nr. de inregistrare. Presedintele trebuie sa va raspunda in mod obligatoriu.

Daca vecinii de la etajele superioare au taiat tevile, probabil ca au facuto cu acordul as. prop. si au taiat si teava de retur, adica au facut o sudura deasupra golirilor din caloriferele de la etajul 1 - asta-i smecheria, altfel agentul termic ar fi mers prin tot blocul si pierderile ar fi fost mai mari.
Daca argumentele dvs. sunt corecte, probabil ca incepand cu lista de plata viitoare nu o sa mai apareti cu costuri la incalzire la fel ca vecina de la et. 1 care are apartamentul bransat, ramanand sa achitati doar incalzirea spatiilor comune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pus la plata schimbării țevilor de căldură, deși au fost tăiate cu un etaj mai jos când mi-am pus centrala. e corect? Indrivingvl Indrivingvl Administratorul m-a pus la plata pentru schimbarea tevilor de caldura pe coloana. Mentionez ca eu Stau la etajul 10 iar cand m-am mutat in bloc mi-am bagat ... (vezi toată discuția)
Caldura in calorifere ursulina ursulina Bună seara! Am urmatoarea problemă, ca administrator de bloc: Am schimbat coloanele de încălzire - tur-retur - între etajele 4, de deasupra racordului ... (vezi toată discuția)
Ultim etaj cu calorifere reci sau slab incalzite adrhc adrhc Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, sector 5 la et.8 (ultimul). Dintotdeauna (10 ani) de cand locuiesc in actualul apartament caloriferele am observat ca se ... (vezi toată discuția)