avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

buna ziua ,o ruda de a mea a fost astazi la casa pensiilor sa vada daca poate sa isi depuna dosarul de pensie ! acolo i-au zis ca are doar 14 ani si o luna vechime si ii mai trebuiesc cotizati inca 11 luni ,si sa plateasca 25 milioane ,si ca poate cotiza cu 2 ,5milioane pe luna timp de 11 luni!! intrebarea este : daca are banii 25 milioane(o ajutam noi rudele )si plateste tot,poate depune dosarul imediat sau trebuie sa astepte 11 luni si apoi sa depuna dosarul ??pentru ca daca ar trebui sa astepte 11 luni indiferent cum achita suma de 25 milioane preferam sa o facem lunar !!
Cel mai recent răspuns: N_&_K_43 , utilizator 15:30, 10 Februarie 2016
Daca incheie contract cu casa locala trebuie sa plateasca 247 x 11 = 2717 lei.
Dosarul il va depune dupa ce trec cele 11 luni.
va multumesc pentru raspuns !! este exact ce ne interesa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca Lidia Popa Lidia Popa Un antreprenor detine un PFA impozitat la norma de venit . Nu este angajat cu contract de munca in cadrul acestui PFA , insa , decide , indiferent de venitul ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata? constantin29 constantin29 Buna ziua,mama mea a lucrat 11 si 10 luni la o firma de tesatorie ,avand grupa 2-a de munca. Varsta ei este acum de 58 ani. Intrebarea mea ar fi daca se poate ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime la pensionare Lacrimaimy Lacrimaimy Am si eu o nelamurire privind procedura de calcul a vechimii pentru dosarele de pensie. Mama mea si-a depus dosarul de pensie pana acum de 4 ori in decursul ... (vezi toată discuția)