avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dupa stramutare, instanta a cerut dosarul de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

dupa stramutare, instanta a cerut dosarul de stramutare, pe langa dosarul de fond

Am fost la primul termen dupa stramutare.
Instanta a dispus amanare, intrucat a solicitat dosarul 'cerere de stramutare' (in care Curtea de Apel a pronuntat hotararea de stramutare a dosarului de fond).
Ce vrea sa faca instanta cu dosarul de stramutare??
Ea trebuie sa judece dosarul de fond, ce treaba are cu dosarul Curtii de Apel??

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Abuz - pronuntare cu toate ca am cerut stramutarea SC QCERT SRL SC QCERT SRL Am cerut amânarea cauzei și am arătat că am cerut strămutarea cauzei. Instanta s-a pronunțat - fără a citi documentele depuse de ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)