avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile somaj tehnic Legea 268/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile somaj tehnic Legea 268/2009

Avand in vedere prevederile Legii 268/2009 pentru aprobarea OUG 28/2009, as dori sa stiu daca termenul de 90 de zile privind suspendarea temporara a activitatii trebuie sa fie constituit din zile consecutive?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 13:47, 3 August 2009
Nu este necesar ca cel 90 de zile sa fie consecutive.
Legea nu face o astfel de precizare/ limitare, in consecinta cele 90 de zile pot fi decal;ate dar incluse intr- o perioada de cel mult 90 de zile in anul 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza in carnetul de munca somajul tehnic ? amondaos amondaos Dupa ce mai intai ITM-ul a spus ca perioada de somaj tehnic prevazuta de OUG 28/2009 nu se opereaza in carnetul de munca, acum a revenit asupra celor ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de somajul tehnic flori9 flori9 Am cateva nelamuriri legate de somajul tehnic: 1.O persoana nou angajata la o firma poate fi data din prima luna in somaj tehnic? 2.Unui angajat care a ... (vezi toată discuția)
Urgent contributii somaj tehnic marinamarilena marinamarilena am depus la ITM documentatia necesara pentru somaj tehnic , conf, OUG 28/2009, adica scutite d plata contributiilor la buget, atat pentru angajator cat si ... (vezi toată discuția)