avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare nume

Buna ziua,
A-si dori raspuns la urmatoarea situatie: dupa prima casatorie am si numele sotiei mele, deci doua nume. Dupa decesul sotiei mele m-am recasatorit, am ramas tot cu doua nume de familie iar actuala sotie cu numele de fata. Intrebare: cum pot sa renunt la al doilea nume luat la prima casatorie si a doua sotie sa preia numele meu?Care ar fi costurile atat financiare cat si durata acestor actiuni? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: treitl , utilizator 01:44, 20 Februarie 2016
Legea 64/2011-metodologia cu privire la aplicarea unitară a dispozițiilor în materie de stare civilă, art.106 înscrierea schimbării numelui de familie și/sau a prenumelui pe cale administrativă, aici găsiți tot ce aveți nevoie sau mai simplu vă adresați Direcției de evidență a persoanelor pe raza localității de care aparțineți.Este o întreagă metodologie si este de durată, dar bănuiesc că pentru d-voastră merită.Mult succes
Multumesc mult.
Cu stima,
Treitl B. Tamas E.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentiune de schimbare a numelui in marea britanie. bună ziua. am dublă cetățenie, dar momentan doar pașaport ... Daisy7 Daisy7 Bună ziua. Am dublă cetățenie, dar momentan doar pașaport britanic. In 1999 mi am schimbat numele în Marea Britanie pe cale administrativă. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume, schimbare certificate de stare civila davidbel davidbel Recent ne-am schimbat pe cale administrativa numele de familie, atat noi ca parinti cat si copiii nostrii minori. Intrebarea mea ar fi daca, pe langa ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie camiy23 camiy23 Buna, As dori sa imi schimb numele de familie. Prin casatorie nu mi-am schimbat numele de familie deoarece am avut niste probleme personale. As vrea sa va ... (vezi toată discuția)