avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva si societate radiata
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva si societate radiata

Buna ziua,

Am investit intr-un proiect care la ora actuala nu mai este realizabil.
Pe parcursul investitiei am avut si restituiri de TVA. In momentul radierii trebuie ca TVA ul primit de la stat sa-l dau inapoi?
Creditarile facute de asociati si ramase in firma trebuie impozitate pentru a face bilantul de lichidare?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Bilant lichidare societate cu stoc marfa starcopit starcopit Sunt in faza de radiere a unei mici firme (srl) care din 2009 nu a mai avut nici un fel de activitate fiind suspendata iar apoi lichidata in vederea ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate apartament de pe sc pe pf leventesanta leventesanta In noiembrie 2006 am cumparat un apartament in constructie pe o firma nou constituita si mi-am dedus TVA-ul prin taxare inversa. In acel moment, nu am avut ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl - etapa fianala (bilant de lichidare) Timeax Timeax Buna tuturor, Am citit toate postarile si mi s-a facut partial lumina cu privire la balanta si bilantul de inchidere. Totusi pentru a avea o imagine clara ... (vezi toată discuția)