avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intabulare corecta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intabulare corecta

ANTECONTRACT Noi D.M si G . P.in calitate de promitenti vanzatori ne obligam sa vindem catre D . I. ca bun comun conform art 30 din codul familiei cu sotia G. I,imobilul propritatea noastra constand din suprafata de 1300 m.p si 1600 m.p.. din totalul de 5200 m.p. teren arabil situate in extravilanul orasului v.d s. jud sv la locul numit 'b ' .Imobilul pe care ma oblig sa l vand a intrat in propritatea noastra promitenti vanzatori in baza certificatului de mostenitor cu nr ...si al actului de ppartaj nr ....din data ...eliberat de biroul notarilor publici ...find liberi de sarcini . Pretul convenit pentru aceasta vanzare este suma totala de 1000 de lei pe care noi promitenti vanzatori declaram ca iam primit in intregime de la promitentu cumparator ,astazi data autentificari prezentului act ,urmand ca actul autentic de vanzare cumparare sa se incheie intr un termen de 12 luni de zile ,dupa identificare cadastrala si intabulare ,pentru acest pret nu va mai suport modificari sau indexari .Noi ,promitenti vanzatori ne obligam sa punem la dispozitia promitentului cumparator actele noastre necesare in vederea identificari cadastrale si intabulari terenului ce face obiectul prezentului act , iar dupa intabularea in imobillului in Cartea funciara a judecatoriei ...,ne obligam sa incheiem cu promitentul cumparator actul de vanzare cumparare in forma autentica =++++In cazul in care la expirarea temenului scadent pentru incheierea actului de vanzare cuparare in forma autentica ,promitenti vazatori refuza sa incheie actul de vanzare nejustificat ei vor putea fi obligati pe cale judecatoreasca sa restituie promitentului suma de doua ori primita .Totodata dupa expirarea termenului scadent pentru incheierea contractului de vanzare cumparare ,potrivit optiuni promitentului cumparator acestia vor putea obtine o sentinta judecatoreasca care sa tina loc de act autentic .fac precizarea ca antecontractul sa incheiat in urma cu 9 ani si eu in calitate de mostenitoare a adefunctului G . P.am obtinut intabulare pe terenul cei revenea (1600m.mp.) iar cumparatoru nu a incheiat contractu de vanzare cumparare cu vanzatoru decedat intre timp mai poate obtine ceva in instanta am a 5 infatisare luna acesta la judecatorie .

Alte discuții în legătură

Act vanzare- cumparare dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara ! va rog sa ma lamuriti in urmatoarele probleme:1) se poate face un precontract de vanzare -cumparare ,teren agricol ? fac precizarea ... (vezi toată discuția)
Atacare antecontract de vanzare-cumparare cu plata integrala alexberi alexberi As vrea sa stiu daca poate fi atacat un Antecontract de Vanzare-Cumparare teren, cu plata integrala a pretului, in conditiile in care data limita specificata ... (vezi toată discuția)
Prestatie tabulara vladvlad vladvlad Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru o suprafata de teren, intrand totodata si in posesia acestui teren. Promitentul vanzator a dobandit ... (vezi toată discuția)