avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru cu noi asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru cu noi asociati

Bună,

Aș dori să întru intro colaborare cu o firmă, domeniu bar, dar doar pe punctul de lucru. Mai exact: firmă are un bar și ar dori să deschidă si o terasa. Aceasta ar fi un nou punct de lucru. Aici as dori să ne asociem, pe acest punct de lucru. Sub ce formă ar fi posibil? Dețin si eu o firmă, dar am vrea ca toate cheltuielile să fie facute pe firma lor si ulterior profitul împărțit la doi, ei ca și firmă și eu ca și asociat. Este posibil?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:38, 11 Februarie 2016
Nu puteti sa intrati intr-o societate doar partial. In cazul in care veti cumpara parti sociale, caci despre asta este vorba, participarea la profit sau pierderi, este totala, nu doar pe un punct de lucru.
Solutia ar fi sa infiintati o noua societate in care sa fie asociati: dvs. ca persoana fizica si firma respectiva ca persoana juridica. Aceasta societate va administra acea terasa, ca afacere de sine statatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare filiala sau punct de lucru ionut-juan ionut-juan Buna ziua,cum as putea infiinta o filiala sau un punct de lucru al unui S.R.L. in SPANIA.Precizez faptul ca in SPANIA as dori sa activez in domeniul ... (vezi toată discuția)
Probleme intre asociatii unui srl kristinapitesti kristinapitesti Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Un SRL este infiintata de doi asociati cu drepturi egale (50% si 50%). Asociatul A este ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie intocmite? IancSergiu IancSergiu Situatia de fapt sta in felul urmator: un prieten si-a facut impreuna cu tatal sau un SRL amandoi fiind asociati si au luat in locatiune un imobil pentru a ... (vezi toată discuția)