avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale declaratie impozit imobil sediu social firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

declaratie impozit imobil sediu social firma

doresc informatii pentru 2 situatii:
1 )sediul social al firmei este intr-un apartament intr-o comuna ;anul trecut am vandut acest aparament,dar am pastrat dreptul de uzufruct viager;este trecut in C.F. a)trebuie depusa declaratie la consiliul local ?
b)cine depune declaratia :proprietarul sau eu,uzufructarul ?
mentionez ca apartamentul este folosit exclusiv ca adresa postala;este suficienta o declaratie in acest sens?
2)punctul de lucru al firmei este situat intr-un apartament in oras ,cu contract de inchiriere intre o persoana fizica si firma ;
proprietara plateste impozit pe spatiul apartamentului si impozit 16 %;
ce obligatii mai are ;trebuie sa faca: evaluare ?

Alte discuții în legătură

Eroare materiala - uzufruct omis in contractul de vanzare-cumparare sch sch Am vandut o casa la care am pastrat uzufruct viager pentru o camera; detin originalul actului notarial de vanzare. Dupa vanzari succesive(3-4) in decurs de ... (vezi toată discuția)
Buna seara soțul meu are un apartament cu proprietari parintii ... Gascazurlii Gascazurlii Buna seara Soțul meu are un apartament cu propietari parintii lui iar el fiind uzufruct viager mentionez ca el mai are 4 frații iar 2 dintre ei sunt in ... (vezi toată discuția)
Nudul proprietar poate inchiria proprietatea? alina_f alina_f Buna ziua, Nudul proprietar poate inchiria proprietatea (apartamentul) daca are acordul (verbal) de la uzufructari (uzufruct viager)? Sau trebuie facuta o ... (vezi toată discuția)