avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Soțul meu are un apartament cu proprietari ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Soțul meu are un apartament cu proprietari parintii ...

Buna seara
Soțul meu are un apartament cu propietari parintii lui iar el fiind uzufruct viager mentionez ca el mai are 4 frații iar 2 dintre ei sunt in aceiași situatie ca si el uzufruct iar părinții fiind propietari!
Dupa moartea părinților frații lui au vreun drept de mostenire la apartamentul soțului meu?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:49, 5 Decembrie 2023
Sunteți sigura ca nu e invers?
Adică părinții sunt uzufructuarii, iar soțul e nud proprietar.
Cum au ajuns copiii sa aibă drept de uzufruct în casa părinților? Mai degrabă invers, parintii le-au dat case și au păstrat drept de uzufruct.
Este nud propietar si uzufruct viager
Da părinții uzufructari si el nud propietar

raluk0207 a scris:

Sunteți sigura ca nu e invers?
Adică părinții sunt uzufructuarii, iar soțul e nud proprietar.

Pana la urma, nudul proprietar al imobilului e doar sotul, sau si fratii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct plopilor plopilor uzufructarul , se poate casatori ,poate sa refuze propietarului sa locuiasca in acelasi imobil sau poate lasa in folosinta unui posibil ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct Blu37 Blu37 in 1997 parintii mei au fost de acord sa incheie cu mine un contract de vanzare-cumparare a apartamentului lor, insa cu clauza de uzufruct, fara alte ... (vezi toată discuția)
Uzufruct bună ziua,,, ma poate lâmuri cineva cu privire la ... Diana Enciu Diana Enciu UZUFRUCT Bună ziua, Ma poate lâmuri cineva cu privire la urmatoarea situatie ? Dupa moartea parintilor, se doreste ... (vezi toată discuția)