avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării acte pentru asigurare imprumut
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

acte pentru asigurare imprumut

Buna ziua,trebuie sa ajut un prieten cu o suma de bani , ce acte trebuie sa fac pentru a ma asigura ca nu ma tepuieste ? desi este prieten se poate intampla orice... multumesc
Cel mai recent răspuns: relu1968 , utilizator 08:58, 11 Februarie 2016
O ipotecă e suficient de sigură. Altfel, considerați că suma împrumutată e costul pierderii unei relații în care ați crezut că aveți un prieten...
Multumesc pentru raspuns , cum pot verifica daca apartamentul nu este deja ipotecat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

o prietenă m-a rugat să o împrumut cu o sumă mare de bani (40.000 euro) pentru o perioadă de timp. vreau să o ajut, dar în același timp vreau și să mă protejez. ce acte trebuie să fac? adi_0264 adi_0264 Buna ziua, o prietena m-a rugat sa o împrumut cu o suma mare de bani (40.000 euro) pentru o perioada de timp, Vreau sa o ajut , dar in același timp vreau și ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut sub semnatura privata enaf enaf Daca in urma cu 2 ani am imprumutat un prieten in baza unui contract mina sub semnatura privata cu 2 martori, deci neautentificat si fara garantie, deoarece in ... (vezi toată discuția)
Imprumut ady2007 ady2007 Va rog frumos sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Fratele meu a divortat si trebuie sa plateasca sulta pt cota de apartament a fostei sotii. Si imi cere ... (vezi toată discuția)