avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cumparare apartament pentru un minor. Ce formalitati ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cumparare apartament pentru un minor. Ce formalitati sunt necesare?

Buna ziua,

In situatia in care doresc achizitionarea unui apartament pentru minor de 14 ani care se afla in custodie comuna cu parintii (nedivortati) trebuie o autorizatie speciala de la autoritatea tutelara?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters379576 , utilizator 10:10, 11 Februarie 2016
Răspunsul aici la o întrebare identică:

www.avocatnet.ro/content/for...

și aici:

dar și aici:

Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2016
ContSters379576, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreputuri vizitare minor sperantagabi sperantagabi daca un parinte are custodia unui minor ,poate parasi tara fara acordul celuilalt parinte? daca da ,cum se pune poblema cu dreptul la vizita,trbuie sa mergi in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa parasesc tara cu o ruda apropiata...de ce anume as avea nevoie? Hanus_Cristian Hanus_Cristian Vreau sa ies din tara pentru o luna cel mult alaturi de matusa mea din partea tatalui. Sunt minor si parinti mei sunt divortati iar eu sunt in custodia mamei. ... (vezi toată discuția)
Donatie avand ca beneficiar un minor georgia0074 georgia0074 Buna dimineata! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: fiul meu, in varsta de 1,6 ani a primit printr-un act notarial de donatie(avand ca reprezentanti legali ... (vezi toată discuția)