avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale trebuie sa declar si sa platesc impozit diferit, daca ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

trebuie sa declar si sa platesc impozit diferit, daca am sediul social acasa dar nu desfasor nici o activitate economica acolo?

cf.noului cod fiscal trebuie sau nu trebuie sa depun aceea declaratie la primarie pt.sediul social al unui srl care nu desfasoara activitati economice la sediu?
daca da, ce documente trebuie anexate?
multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2016
cvf, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrare in scopuri de tva pentru srl-d bigionut bigionut Cum devin platitor de TVA? Mi-am infiintat un SRL-D (astazi 12.11.2012 mi-a iesit CUIul)si vreau sa-l fac platitor de TVA (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire cu destinatie mixta - documente anexe PetrescuMioara PetrescuMioara Buna ziua, In urma (re)publicarii normelor de aplicare ale noului Cod Fiscal pentru impozitul pe cladiri cu destinatie mixta, as fi interesata sa pot ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate de birou fara activitati economice - program cu publicul olden olden SEDIU SOCIAL cu activitate de BIROU (acte contabile, arhiva , etc. ) fara activitati economice - program cu publicul , nu deconteaza nimic UTILITATI , nu i ... (vezi toată discuția)