SEDIU SOCIAL cu activitate de BIROU (acte contabile, arhiva , etc. ) fara activitati economice - program cu publicul , nu deconteaza nimic UTILITATI , nu i cazul .
ACTIVITATI in afara sediului social .
Mi se solicita copie act de identitate coproprietari, i am explicat ca LEGIUITORUL- notarul care a facut transferul de proprietate le a legalizat identitatea -CNP individual si nu le pot procura si nu s de acord sa depun la declaratie , in ce baza legala le cere PRIMARIA ?
ati intalnit abuzuri care nu respecta cetateanul ?
impozitarea o fac OBLIGAT la activitate economica , de ce ?
degeaba ii explic ca nu este activitate cu publicul si nu decontez utilitatile, conform legii 31/90 orice firma are un spatiu - sediu social "departajat" (declaratie la notar ) , nu i intereseaza .
Buna seara ,
Intrebarea dumneavoastra nu este suficient de clara, cel putin in opinia mea.
Daca va referiti la impozitul pe cladire, acesta este reglementat in Codul Fiscal, art.457-462
da in calitate de persoana fizica -obligativitatea copiilor actului de identitate pe fiecare coproprietar anexata la declaratie . (nu le pot procura si nici nu mi le dau "satui de smecherii electorale" )
eu am citit pe alte forumuri ca cei cu activitate si fara decontare ch. utilitati platesc impozit pe locuinta .
multumesc ,
daca tot ne obliga sa l platim, o sa l putem deconta modificand actul civil si incluzand impozitul pe sediu social, taiem bugetul la salarii, nu platim la anaf ci la primarie - codul fiscal .
Asta i Romania bugetul se imparte dar nu se modifica , management .