In baza unui contract, primaria a inchiriat unei persoane o garsoniera. Acea persoana a decedat, deci contractul a incetat in urma decesului, cu atat mai mult cu cat decedatul era singura persoana care aparea in contract ca locatar/chirias si care efectiv locuia. Insa, mama decedatului spune ca nu poate sa elibereze garsoniera deoarece nu are unde sa duca mobila si tot ce se afla in ea. Aceasta nu locuieste in garsoniera, avand domiciliu separat. Primaria a actionat-o in instanta printr-o actiune in evacuare, insa instanta a respis-o invocand din oficiu lipsa calitatii procesuale pasive a paratei, respectiv a mamei decedatului, intrucat acesta are doua fiice care trebuiau sa fie chemate in instanta. Primaria nu cunoaste domiciliul acestora. De ce e necesar sa ne judecam cu fiicele defunctului? Totul se complica cand de fapt e atat de simplu! Ce facem?
mama lui, sotia lui supravietuitoare si fiicele lui sunt toate mostenitorii lui rezervatari. cu ei trebuie sa va judecati si prin actiune in instanta sa cereti sa elibereze imobilul de bunurile defunctului.
Este necesar sa va judecati si cu ficele intrucat ele sunt mostenitoarele defunctului.
Insa, chiar daca nu se cunoaste in mod direct domiciliul fetelor pot fi citate prin afisare si publicitate.
Este necesar sa va judecati si cu ficele intrucat ele sunt mostenitoarele defunctului.
Insa, chiar daca nu se cunoaste in mod direct domiciliul fetelor pot fi citate prin afisare si publicitate.
=D> Asta este si parerea mea.
Intrucat sunt bunurile decedatului in garsoniera trebuie sa va judecati cu mostenitorii pentru eliberarea imobilului de acele bunuri!B-)
Deci nu are nici un rost sa declar recurs in termenul de 15 zile impotriva sentintei civile prin care a fost respinsa actiunea primariei si admisa exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a paratei (a mamei) intrucat defunctul are doi copii ? Introduc o alta actiune impotriva mostenitoarelor, respectiv a celor doua fete prin care solicit eliberarea imobilului de bunurile defunctului?