avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Echivalentă cu diploma de studii universitare de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Echivalentă cu diploma de studii universitare de master în specialitate

Buna ziua,

Am urmatoarea nelamurire legata de art 153 din legea 1/2011:
Sotia mea este absolventa a facultatii de Agronomie, cursuri la zi cu examen de licenta.
Momentan se reprofileaza urmand cursuri de 3 ani in cadrul specializarii Pedagogia invatatmantului primar si prescolar in urma carora va deveni invatator.

Diploma anterior obtinuta(ing. Agronom) de poate echivala cu master pentru aceasta a doua specializare pe care o urmeaza?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalinu , utilizator 15:27, 11 Februarie 2016
Nu se poate echivala.
Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)
Pot sa fiu incadrata, ca profesor? elcsi elcsi Buna ziua! Ajutati-ma, daca stiti raspunsul! Dupa bacalaureat am terminat Scoala Postliceala de invatatori educatoare (3ani). am gard did.I. In iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
educator / invatator : buna ziua! am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ... gtabacu gtabacu Buna ziua! Am terminat facultatea de arhitectura, insa acum dupa ce am devenit mamica imi doresc sa devin educatoare sau invatatoare. Ce studii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)